02.04.2022
Координаційний центр допомоги

З початку війни та введення в Україні воєнного стану експертам Інституту Інноваційного Врядування приходить багато запитань та звернень від людей з інвалідністю та інших вразливих категорій населення. Більшість питань стосуються отримання висновків військово-лікарської комісії про інвалідність, проходження експертизи та можливості виїхати за кордон, також питання щодо наявного інклюзивного житла та транспорту в містах. Інші питання стосуються прохання допомоги у написанні заяв та звернень у поліцію й до інших органів влади.

Команда Інституту Інноваційного Врядування вирішила розробити єдину платформу правової та іншої консультаційної допомоги вразливим категоріям населення, а також допомогти внутрішньо переміщеним особам та біженцям у країнах Європи. На платформі, ви знайдете відповіді на найбільш актуальні запитання, онлайн чат допомоги, а також можливість зв’язатися з юристами в інших країнах світу.

Ми дуже сподіваємося, що дана платформа, яку ми розробляли вдень та вночі під звуки сирен, допоможе кожному, хто опинився у скрутній ситуації.

Будемо дуже вдячні юристам та спеціалістам в Україні та інших країнах, які матимуть бажання долучитися до проєкту допомоги.

У разі питань та бажання долучитися напишіть нам на info@instingov.org